Caretech RF-Cryo/kasvoille/vartalolle

KASVOILLE / VARTALOLLE

Tulevaisuuden kasvo- ja vartalohoito kiinteytykseen ja rypyille

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi. 

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

MITEN LAITE TOIMII?


Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

HOIDETTAVAT ALUEET


Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös “harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, “hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

TEHOKASTA JA TURVALLISTA


Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Vartalo, Reidet, Pakarat, Vatsa…

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi.

Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.

KONTRAINDIKAATIOT:

Sydämentahdistin, kuuloimplantit

Syöpä ja kasvaimet

Skelerodermia (sidekudos sairaus)

Tulehdustilat kehossa

Silikonit, täyteaineet tai metalliset osat hoitoalueella

 Raskaus

Lähiaikona suoritettu elektroporaatio/kavitaatio

(2-3 vk)

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla:

Kasvoille 4-8 hoitoa

1-2 krt/ viikossa

Vartalolle 5-10 hoitoa

1-2 krt/viikossa

Scroll to Top