Skinbooster-hoidot

Skinbooster-sarjahoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kymmenien mikropistosten avulla kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden.
Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä.


Skinbooster-hoitoa kutsutaan yleisesti myös biorevitalisaatioksi tai biorevitalisaatiohoidoksi.


HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä skinbooster-käsittely ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu, eikä kudosten tilavuus lisäänny. Tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan.
Yksi skinbooster-hoito näkyy ihon heleytymisenä ja pienenä napakoitumisena. Skinboostereiden yhteydessä puhutaan kuitenkin miltei aina sarjahoidosta. Pysyviä tuloksia saavutetaan tekemällä skinbooster-käsittely 2–3 kertaa 2–3 viikon välein. Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.
Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa. Myös huulet hyötyvät HYAcorp Fine -skinboosterista. Huulten syväkosteuttamiseen ja kevytmuotoiluun voi joskus riittää yksikin hoitokerta.

HOITOALUEET
Keski- ja alakasvot
Keski- ja alakasvoille tehty skinbooster-sarjahoito parantaa ihon laatua ja ulkonäköä. Iho kiinteytyy ja heleytyy. Leukalinja napakoituu kevyesti, ja ihon pinta tasoittuu. Skinbooster-hoito tasoittaa ja korjaa kevyesti myös aknearpia.
Kolmen skinbooster-hoidon jälkeen


• iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi
• ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet
• iho näyttää ja tuntuu aiempaa kiinteämmältä
• iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen
• iho on syväkosteutunut
• mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin


Välittömästi hoidon päätyttyä ihossa näkyy pieniä kohoumia. Nämä hyaluronihappokohoumat häviävät hoitoa seuraavien tuntien kuluessa.

Huulet

Skinbooster-käsittely sopii huulten kevytmuotoiluun. Kevytmuotoilussa keskitytään korjaamaan huulissa näkyviä ikääntymismuutoksia: karheutta, kuivuutta, epäsymmetriaa, huulirajan epäselkeyttä. Pieniä marionettijuonteitakin on mahdollista tasoittaa skinbooster-hoidolla, kun hoidon tekijä käyttää oikeanlaista pistostekniikkaa.
Erityisen hyvin skinbooster-käsittely sopii ylähuulen pystyryppyjen tasoittamiseen.
Jos asiakkaan kaipaa varsin suurta muutosta huultensa muotoon, voidaan toimenpidekokonaisuus aloittaa skinbooster-käsittelyllä, jonka jälkeen huulten muotoa rakennetaan edelleen varsinaisilla täyteainehoidoilla. Näin vältytään kudosten repeytymisiltä, kun huulten kokoa kasvatetaan hiljalleen viikkojen ja kuukausien kuluessa.

Kaula, dekoltee ja kämmenselät
Skinbooster-hoito tehdään useimmiten kasvoille tai kaulan iholle. Toimenpide sopii erinomaisesti myös dekolteen eli rintakehän ihon tasoittamiseen ja nuorentamiseen. Skinbooster-käsittely sopii myös kämmenselkien ensimmäisten ikääntymismuutosten korjaamiseen.

USEIN KYSYTTYÄ


Sattuuko skinbooster-hoito?


Skinbooster-hoito on hieman epämiellyttävä, koska samaa ihoaluetta pistetään kymmeniä kertoja peräkkäin. Ennen hoitoa toimenpidealueelle levitetään tehokas puudutevoide. Voidepuudutus lievittää kipua, mutta hoitoa ei silti voi pitää varsinaisena hemmotteluhoitona.


Sopiiko skinbooster-hoito kaikille?


Skinbooster-käsittelyt ovat hyvin siedettyjä toimenpiteitä. Kaikille ne eivät kuitenkaan sovi.


Vasta-aiheet:


• Tietyt autoimmuunisairaudet
• Verenvuototaipumus
• Veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Disperin, Marevan)
• Vakava perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa
• Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
• Raskaus/imetys
• Alle 18 vuoden ikä

HYAcorp Fine sopii huulten kevytmuotoiluun ja antiage-käsittelyyn. Kevytmuotoilu korjaa huulissa näkyviä ikääntymismuutoksia: karheutta, kuivuutta, epäsymmetriaa, huulirajan epäselkeyttä. Pieniä marionettijuonteitakin on mahdollista tasoittaa, kun hoidon tekijä käyttää oikeanlaista pistostekniikkaa.
Erityisen hyvin hoito sopii ylähuulen pystyryppyjen tasoittamiseen.


Huulten kevytmuotoilu


• huulten antiage-hoito
• huulten hienovarainen täyteläistäminen
• huulten syväkosteuttaminen
• pienen epäsymmetrian korjaaminen
• alkavat marionettijuonteet
• ylähuulen pystyrypyt (ns. tupakointirypyt)

HUULTEN KEVYTMUOTOILUN JÄLKEEN
• Vältä saunaa viikon ajan.
• Vältä käsittelyalueen koskettamista ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Kuuden tunnin kuluttua voit pestä toimenpidealueen hellävaraisesti vedellä ja saippualla.
• Hoidettua aluetta ei tulisi puristella tai kosketella.
• Meikkaamisen ja normaalit ihonhoitorutiinit voi aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.
• Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Jos näin käy, ota yhteyttä hoidon tekijään
• Huomaa, että asetyylisalisyylihappo (esim. Aspirin), ibuprofeeni (esim. Burana) ja omegatuotteet voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmia ruiskutuskohdassa.

HYACORP FINE
HYAcorp Fine on saksalainen, CE-hyväksytty, rekisteröity ja hyvämaineinen skinbooster-tuote. Täyteaineen valmistaja on BioScience GmbH, joka on Dümmerin tehtaallaan valmistanut hyaluronihappopohjaisia terveydenhuollon tarvikkeita vuodesta 2006 saakka.
Hyaluronihappoa on esteettisissä injektiohoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa. Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuotetta käyttää koulutettu ammattihenkilö.

TULOSTEN KESTO
Huulten kevytmuotoilun tulos on aina väliaikainen. Huuliin ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. HYAcorp Fine -täyteaineen hajoaminen kestää 3–9 kuukautta. Useimmiten näkyvä tulos häviää kuitenkin jo 3–4 kuukaudessa, ensimmäisen kevytmuotoilun jälkeen usein nopeamminkin. Kun huulten kevytmuotoilu tehdään useita kertoja, myös tulosten kesto pitenee merkittävästi.
Huulten kevytmuotoilu sopii myös ensimmäiseksi toimenpiteeksi silloin, kun huulten muotoa ja kokoa on tarkoitus muuttaa runsaasti. Tällöin toimenpidekokonaisuus voidaan aloittaa kevytmuotoilulla, jonka jälkeen huulten muotoa rakennetaan edelleen varsinaisilla täyteainehoidoilla. Näin vältytään kudosten repeytymisiltä, kun huulten kokoa kasvatetaan hiljalleen viikkojen ja kuukausien kuluessa.

Scroll to Top